3D printen bouwsector

3D printen bouwsector

Ook in de bouwsector neemt de interesse in 3D printen toe. Snelheid en geen dure hardware aanschaffen zijn belangrijke voordelen. Met onze expertise en geavanceerde printer printen we maatwerk op een efficiënte manier. Bespaar tijd en kosten in de bouw met 3D printen

Hoe werkt 3D Print portaal

Indien u onze 3D print service voor de bouwsector gebruikt om tijd en geld te besparen, werken wij als volgt: u stuurt ons uw digitale 3D model en wij sturen u een offerte. Bij akkoord gaan we direct aan de slag, printen uw 3D model op maat en sturen het naar u op. Wij kunnen complexe vormen 3D printen voor een acceptabele prijs en werken voornamelijk met STL-bestanden.

Wat kost 3D printen in de bouwsector?

Als u de kosten wilt weten voor uw 3D-print voor de bouw, hangt dit af van het model en het volume. . Voor een snelle prijsindicatie van uw gewenste 3D-prototype kunt u gebruik maken van onze 3D-print prijsaanvraag. Het enige wat u hoeft te doen is een invullen en uw 3D-bestand (in STL-formaat) uploaden. Als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met uw 3D-print voor de bouwsector.

Nieuw!!!


Gratis verzendingNieuw FLEX- TPU, PEEK, PEEK, ULTEM

Dit zal sluiten in 20 seconden