3D printen op maat

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om 3D prints op maat te bestellen? Dan biedt 3D Print portaal de oplossing. Het enige wat u hoeft te doen is uw 3D model te uploaden en wij zorgen voor de rest. Met onze geavanceerde 3D printers en verschillende filament soorten creëren we hoogwaardige, op maat gemaakte 3D prints. En het beste van alles: u hoeft geen dure printers aan te schaffen of rekening te houden met verschillende materialen. Laat ons het werk voor u doen en bespaar tijd en geld!

3D print op maat bestellen

Hoe werkt het proces van 3D Print portaal? Hoe kan ik een op maat gemaakte 3D-print bestellen en hoe snel kan ik het prototype in handen hebben? Wij leggen het graag aan u uit. Bij 3D Print portaal kunt u uw 3D-bestanden gemakkelijk naar ons sturen via upload bestand of rechtstreeks via e-mail. Momenteel werken wij hoofdzakelijk met STL-bestanden die u kunt genereren met CAD-programma’s zoals Blender en Google SketchUp. Met deze software kunt u snel en gemakkelijk uw eigen op maat gemaakte 3D-print ontwerpen.

De voordelen van 3D printen op maat

Als u op zoek bent naar een 3D print op maat voor uzelf of uw bedrijf, dan is het voordeliger om dit te laten doen door een professionele 3D printing service. Het grootste voordeel hiervan is dat u geen dure hardware en filamenten hoeft aan te schaffen, waardoor u kosten bespaart. Bovendien bieden wij een snelle levertijd, zodat u uw 3D print snel in huis heeft. Onze 3D print specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vervullen van uw specifieke wensen. Als u geïnteresseerd bent, stuur dan het bestand van uw 3D print naar ons door en wij gaan graag voor u aan de slag!

Nieuw!!!


Gratis verzendingNieuw FLEX- TPU, PEEK, PEEK, ULTEM

Dit zal sluiten in 20 seconden