3D Printing business

3D PRINTING BUSINESS

Als u op zoek bent naar een professionele 3D printing service in Nederland, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het 3D printen van prototypes, onderdelen en modellen. Onze werkwijze is eenvoudig: upload uw 3D-model, reken af en ontvang uw model binnen enkele dagen. Alle bestellingen worden geprint met onze geavanceerde 3D-printer voor sterke en flexibele objecten. Via ons heeft u snel en gemakkelijk uw gewenste 3D prototype in handen. Vraag snel een offerte aan via ons Hier

Hoe werkt 3D Print portaal

Er zijn twee manieren om gebruik te maken van ons 3D printing concept. De eerste optie is om ons 3D print service te gebruiken om een 3D print prijsaanvraag online in te zien. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via e-mail om uw vragen of wensen te bespreken en uw 3D model mee te sturen. Als u hulp nodig heeft bij het doorsturen van uw 3D model, staan wij voor u klaar. Met onze 3D printing business heeft u uw gewenste 3D model snel in huis.

De voordelen van een 3D printing business

Bij ons 3D print service in Nederland hoeft u niet te investeren in dure printers en materialen. U betaalt alleen voor het 3D model dat u wilt laten printen. Onze tarieven zijn scherp in vergelijking met andere 3D printing service , omdat wij effici├źnter printen en onze prijzen anders berekenen.

Nieuw!!!


Gratis verzendingNieuw FLEX- TPU, PEEK, PEEK, ULTEM

Dit zal sluiten in 20 seconden

× Hoe kan ik je helpen?