co2 laser

3D print portal beschikt over een CO2-lasersnijder met een werkstuk van 600 x 400 mm en een vermogen van 100 watt. Hiermee kunnen vormen worden uitgesneden en / of afbeeldingen worden gegraveerd in velmateriaal. De lasersnijder is geschikt voor het snijden en graveren van verschillende materialen zoals hout, karton, papier, plastic, rubber, leer en textiel. We kunnen zelfs geschetste tekeningen uitsnijden. In ontwerpprojecten bieden we ook hulp en advies om een ontwerp te maken met betrekking tot het materiaal en een efficiënte manier van produceren.

Bekijk de ontwerprichtlijnen voor de beste manier om uw bestand aan te leveren. Stuur ons vervolgens uw ontwerp als Illustrator-bestand (ai.) of AutoCAD-bestand (dxf.).

Een van de methoden voor rapid prototyping, naast 3D-printen, is lasersnijden. Rapid prototyping is een fabricagetechniek die de tijd van idee tot product aanzienlijk verkort. Zo heeft u snel een fysiek product van uw idee, een perfecte manier om prototypes te maken.

Maar lasersnijden kent veel meer toepassingen dan alleen het maken van prototypes. Bij lasergraveren wordt een dun laagje materiaal weggebrand. Zo kan vrijwel elk materiaal worden gegraveerd met een logo of tekst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hout, acrylaat, , glas en nog veel meer. Bekijk ons portfolio of onze mogelijkheden om te zien wat u met een lasersnijder kunt doen.

Voor lasersnijden, graveren en ontwerpen hanteren wij standaard prijzen.

De totale kosten voor lasersnijden zijn afhankelijk van de volgende factoren:

Type en maat materiaal Snij- en/of graveertijd Levertijd Verzending Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons uploadformulier.

Prijzen zijn ex BTW

Ontwerpen: € 0,80 per minuut

Lasersnijden en graveren: € 0,50 per minuut

Materiaal 600x400mm
MDF
6mm – €1,70
8mm – €2,20
Perspex
3mm – €7,50
6mm – €13,00
8mm – €18,50
-Opstartkosten: €5,00

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden.Je kunt tot 20 bestanden uploaden.

Nieuw!!!


Gratis verzendingNieuw FLEX- TPU, PEEK, PEEK, ULTEM

Dit zal sluiten in 20 seconden