Zakelijk lasersnijden/graveren

snijplank 1

Bent u op zoek naar een bedrijf dat lasers kan gebruiken om dingen voor u te snijden of te versieren? Nou, je hebt geluk, want het 3D Print-portaal is de juiste plek voor jou! We hebben een klein team, waardoor we direct met u kunnen praten en gemakkelijk met nieuwe ideeën kunnen komen.

productie lasersnijden

Als je producten hebt die met lasersnijden worden gemaakt, kun je bij 3D Print portaal terecht. Wij snijden en graveren jouw producten met onze lasermachines. We bieden je een vaste prijs per stuk en eventuele verpakkingskosten. De prijs wordt lager naarmate je meer bestelt, omdat we dan het materiaal beter kunnen inkopen en opsnijden. Met deze vaste prijzen kunnen we snel aan de slag gaan, zonder veel mailverkeer en offertes. Zo bespaar je onze standaard €4,- opstartkosten.

3D Print portaal werkt ook graag samen met jou om jouw producten tegen een kleine vergoeding in de webshop van 3D Print portaal te verkopen. Als er een product van jou via onze webshop wordt verkocht, krijg je daarvan bericht. Je kunt zelf kiezen of je de producten zelf op voorraad hebt en verzendt, of dat je dat aan ons overlaat. Wij kunnen het product binnen zeer korte tijd voor je snijden en vanuit de werkplaats van 3D Print portaal versturen.

home
train

Eigen materiaal / product

Wij kunnen jouw producten graveren voordat je ze verkoopt. Je kunt een deel van jouw producten bij ons bewaren.

Als je een bestelling krijgt, stuur je die naar ons door. Wij graveren het product en sturen het meteen naar de klant. Je kunt je eigen verpakkingsmateriaal gebruiken of dat van ons. Voor onze dozen vragen we een kleine vergoeding.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden.Je kunt tot 20 bestanden uploaden.

Nieuw!!!


Gratis verzendingNieuw FLEX- TPU, PEEK, PEEK, ULTEM

Dit zal sluiten in 20 seconden